//Hjemmesidetjek
Hjemmesidetjek 2018-06-17T14:39:34+00:00

Få et hjemmesidetjek

– og giv dine besøgende en god oplevelse

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil …

Kender du det, at du går ind på en hjemmeside for at søge oplysninger om et produkt eller lignende, og så virker linket ikke til det, du gerne vil vide mere om?

Måske er teksten så fyldt med fejl, at den dårligt kan læses.

Måske er det et forkert billede, der bliver vist, eller måske kan du slet ikke finde det, du søger.
Med et hjemmesidetjek får du lukket alle hullerne på din egen hjemmeside, så dine besøgende ikke går forgæves.

Når du giver dine besøgende det, de kommer efter, så giver du dem en god oplevelse. Et hjemmesidetjek sikrer derfor både dig og dine besøgende en god oplevelse.

Slut med links, der ikke virker, tekster der ikke er opdaterede, og sider der ikke eksisterer. Med et hjemmesidetjek får du gennemgået hele hjemmesiden, så den bliver fuldt funktionel og dermed skaber de gode oplevelser.

Kontakt mig her for at høre mere om, hvordan jeg tjekker din hjemmeside igennem, eller læs mere om opdatering af hjemmesider her.


Tjek på din hjemmeside

Med et hjemmesidetjek får du tjek på din hjemmeside, så alle links virker, og så alle tekster er fejlfri. Herudover gennemgår jeg siden i alle detaljer og retter fejlene når og hvis, jeg finder nogle. Du får også forslag til, hvordan din hjemmeside kan blive mere brugervenlig, så dine besøgende får den bedst mulige oplevelse, når de besøger din hjemmeside.

Ved du …

… at en brugervenlig hjemmeside øger tilfredsheden hos dine kunder og giver dem lyst til at handle med dig?