//Opdatering af hjemmeside
Opdatering af hjemmeside 2018-06-17T14:40:01+00:00

Få din hjemmeside opdateret

– og brug din egen kostbare tid på noget andet …

Er du en af de mange, der har en smule dårlig samvittighed over, at din hjemmeside ikke er opdateret, og at du stort set ikke har rørt den, siden du fik den lavet?

Er du en af de mange, der ikke kan finde tiden og den rette medarbejder til at sørge for, at din hjemmeside er opdateret, så din virksomhed fremstår professionelt på nettet?

Kan du svare JA til ovenstående, kan du få stor gavn af et hjemmesidetjek, hvor din hjemmeside gennemgås i alle detaljer omkring indhold og funktionalitet. På baggrund af hjemmesidetjekket får du din hjemmeside opdateret, så den altid fremstår aktuel og søgemaskinevenlig – alt sammen mens du bruger din kostbare tid på det, du helst vil.


Opdatering af hjemmesider

Når du opdaterer din hjemmeside, kræver det, at du tager dig god tid, at du tænker dit budskab godt igennnem, og at du har fokus på din målgruppe. Lyder det kedeligt?

Indrømmet – det er hårdt arbejde, og når jeg nu så godt kan lide det, og når du nu hellere vil lave noget andet, som du bedre kan lide, hvorfor så ikke indgå et samarbejde?

Du kan få …

… et samarbejde, hvor jeg sørger for, at din hjemmeside altid fremstår opdateret og professionelt. Et samarbejde, hvor du både får ekstra tid og god samvittighed.