//Tips til hjemmesider
Tips til hjemmesider 2018-06-17T14:40:31+00:00

10 tips til en opdateret hjemmeside

– det er let at komme i gang …

Hvis du jævnligt ofrer lidt tid på at opdatere din hjemmeside, har du gode chancer for at få flere besøgende, bl.a. fordi søgemaskinerne godt kan lide, når de kan se, at der er sket en opdatering af hjemmesiden.

Følger du de 10 tips her på siden, er du godt på vej til at opdatere din hjemmeside, så både dine besøgende og søgemaskinerne godt kan lide den. Det eneste, det kræver af dig, er tid, tid og atter tid. For når du vil opdatere din hjemmeside, er det ikke noget, du bare gør én gang om året, eller når der er to onsdage i en uge – det skal gøres jævnligt, så siden hele tiden fremstår frisk og – ja, opdateret!

Brug de 10 tips til at opdatere din hjemmeside:

  1. Tjek dine overskrifter – er de interessante og relevante?
  2. Tjek dine tekster – er de interessante og relevante?
  3. Læs korrektur på dine tekster.
  4. Tjek, om du holder fokus i dine tekster.
  5. Tjek dine links – virker de?
  6. Vurder dine billeder – er de i god kvalitet og relevante?
  7. Hånden på hjertet – er du ærlig?
  8. Får dine kunder, hvad de kommer for?
  9. Er dine nyheder aktuelle?
  10. Har du husket at læse korrektur? :o)

Når du opdaterer din hjemmeside

Når du opdaterer din hjemmeside, kan du ikke bare gøre det på en halv time – desværre. Selvfølgelig hjælper det at gøre bare en smule en gang imellem, men hvis du skal have en mærkbar effekt, så skal du overvåge din hjemmeside MEGET jævnligt, så du hele tiden er klar over, hvad du skal opdatere på din hjemmeside for at den fremstår aktuel, relevant og søgemaskinevenlig.

Er du i tvivl om,

hvordan du opdaterer din hjemmeside, eller har du ikke tiden til det, så kontakt Tekst og Web. Så får vi en snak om, hvad dit behov er, og hvad der er brug for for at gøre din hjemmeside spændende for både brugerne og søgemaskinerne.