/Om Tekst og Web
Om Tekst og Web 2018-07-21T19:48:46+00:00

Tekstforfatter og webredaktør

– når du hellere vil bruge tiden på noget andet

Tiden flyver af sted, og selv om du godt ved, at din hjemmeside burde opdateres med de sidste nye produkter, arrangementer eller nyheder, så får du det ikke gjort. Der er så meget andet, og der er heller ikke andre i virksomheden, der har tid, eller som kan finde ud af det.

Er du en af dem, der går rundt med en lille smule dårlig samvittighed over, at din hjemmeside ikke fremstår helt, som du godt ved, den burde? Så er der hjælp at hente her. Tekst og Web sørger for at holde din hjemmeside opdateret, så du kan bruge tiden på alle de andre ting, der også er vigtige.

Som tekstforfatter og webredaktør holder jeg ikke bare din hjemmeside opdateret, jeg skriver også tekster til hjemmesiden og til nyhedsbreve, salgsbreve, e-mails, præsentationsmateriale, pressemeddelelser og meget mere.

En ligefrem og målrettet kommunikation er udgangspunktet i alt, hvad jeg laver – både som tesktforfatter og webredaktør. For mig er det vigtigt, at tekster, billeder og grafiske udfoldelser spiller sammen og er klare og forståelige for den målgruppe, de henvender sig til.

Vil du være mere synlig i pressen, have gennemgået teksterne på din hjemmeside, eller vil du til at sende nyhedsbreve ud til dine kunder, så kontakt tekstforfatter og webredaktør, Tina Kjær, på 50 990 880 eller på tina@tekstogweb.dk for en snak og et uforpligtende tilbud.

Du kan også læse mere om hjemmesider her og om tekstforfatning her.


Mere end bare service

Når du bruger Tekst og Web som din personlige tekstforfatter og webredaktør, får du mere end bare service. Det betyder, at jeg ikke bare løser de opgaver, du sætter mig til. Jeg kommer også med forslag til forbedringer af din hjemmeside eller dine tekster, som du måske ikke lige selv har tænkt på, så du opnår den bedste effekt og det mest professionelle udtryk.

Har du tænkt på …

… at en rodet hjemmeside sender signaler til dine kunder om, at du ikke har helt styr på tingene?