/Tekst
Tekst 2018-06-17T14:42:04+00:00

Gode tekster

– til hjemmesider, nyhedsbreve m.m.

Du skal bruge tekster til at fortælle alle de gode historier om dig og din forretning. Men kun tekster der er relevante, og som gør noget godt for din virksomhed og dit budskab.

Med gode og velvalgte tekster kan du øge din synlighed i søgemaskinerne. De rigtige tekster kan også give dine kunder svar på præcis det, de søger, når de besøger din hjemmeside.

Herudover er gode tekster gavnlige for din forretning, når du skal beskrive dine produkter, sende nyhedsbreve ud, lave præsentationer, eller hvis du vil være mere synlig i offentligheden gennem gode og velformulerede pressemeddelelser.

Kontakt Tekst og Web her for at høre mere om, hvordan din hjemmeside kan gøres skarpere, eller få tips til opdatering af hjemmesider her.


De gode tekster arbejder for dig!

Tekst og Web leverer tekster, der er skrevet med pennen inde i hjertet på din virksomhed. Teksterne er tilpasset dit produkt og dine værdier, så de afspejler lige netop det, din virksomhed står for. Det gode indhold er altafgørende for din virksomhed, så både kunderne og søgemaskinerne forstår, hvilken forretning du har.

Ved du …

… at stavefejl, kommafejl og andre grammatiske fejl i tekster er et af de største irritationselementer på en hjemmeside? Simpelthen fordi fejlene gør det sværere at læse og forstå teksten.