//Tekst til hjemmeside
Tekst til hjemmeside 2018-06-17T14:42:32+00:00

Tekst til hjemmeside

– når du vil være god ved dine besøgende og søgemaskinerne

Med en målrettet indsats omkring tekst til din hjemmeside, kan du øge besøgstallet og dermed fremgangen for din virksomhed.

Tekst til hjemmesider skal være målrettet læseren, og den skal skrives i et sprog og med en længde, der gør, at den besøgende bliver hængende på siden for at læse videre, fordi han har fundet, hvad han søgte, og fordi han synes, det er interessant.

Tekst til hjemmesider skal ikke bare fortælle den gode historie om din virksomhed. Den skal give læseren, hvad han vil have, og den skal fortælle helt præcist, hvilke produkter du har, og hvad din virksomhed står for.

Vil du have god og indholdsrig tekst til din hjemmeside, kan du kontakte Tekst og Web her.


Tekster er ikke bare ord

Når du bruger Tekst og Web, får du tekst til din hjemmeside, som ikke bare er ord, men som giver mening for både dine besøgende og for søgemaskinerne. Det er ikke bare et spørgsmål om at fylde siderne ud. Det er et spørgsmål om at give de besøgende, hvad de har brug for – og om at give søgemaskinerne, hvad de gerne vil have for at vise dig øverst i søgeresultaterne.

Ved du …

… at de rigtige tekster kan øge besøgsraten på din hjemmeside – både fordi søgemaskinerne går aktivt ind i kampen, men også fordi dine besøgende vil anbefale din side, hvis den er rigtig god.